Casa Iguana Bonaire

Welkom bij Casa Iguana, dit stukje paradijs op Bonaire biedt u een wijds uitzicht over de Caribische zee, Klein Bonaire, Kralendijk en de noordelijk gelegen bergen van Washington Slagbaai park.

Dit compleet en sfeervol ingerichte aan de zee gelegen appartement biedt u 185m▓ pure luxe op de begane grond in de rustige buurt Belnem. Met een aan de waterzijde gelegen trap heeft u direct toegang tot de zee waar u heerlijk kunt snorkelen, en/of afdalen naar de koraal riffen. Spring van het over de zee hangende zonnedek in het helder blauwe water van 29 C░.

Aansluitend naast uw terras bevindt zich een vaste houtskool BBQ en een buiten douche om u na het zwemmen af te spoelen. Verder vind u op het terrein een spoeltank en een opbergkast voor uw duikspullen. Een goede duikschool is naast het appartement gelegen. Ook de boot voor het maken van een duik bij bv Klein Bonaire vertrekt vanaf de pier van deze duikschool. Geniet van de heerlijke altijd aanwezige passaat wind op uw terras te midden van de palmen en de bloeiende tropische planten.

De met de auto bereikbare prachtige zuidelijk gelegen duikstekken beginnen al op 500 meter afstand van het appartement. Bachelor Beach vindt u op 500 meter in Noordelijke richting, Lac Bay is op minder dan 10 minuten rijden waar u heerlijk kunt surfen, relaxen of lunchen. Op 5 minuten rijden met de auto vind u het centrum van Kralendijk met alle geweldige restaurants en leuke souvenier winkeltjes.


Iguana Holiday Rentals Bonaire
EEG Boulevard 90
Belnem, Bonaire N.A.
[C] +599 7861344
[C] +599 7865817
[E] casaiguanabonaire@gmail.com
[I] www.casa-iguanabonaire.com

Design: Greenflash Internet | © 2013 Iguana Holiday Rentals